Fest til fast pris med fri bar

Classique

3 retters menu, fri bar I udvalgt vand, vin, sodavand, øl, kaffe/te
Varighed – op til 4 1/2 time
Pris 495 ,-

Forret (Tallerkeren)
Torsk med kærnemælks sauce, ristede nødder og grønt, samt brød og dip

Skift til Carpaccio med løvstikke pesto og vesterhavsost +15 ,-

Hovedret (Buffet)
Kalveculotte, sauce demiglace, karameliseret løg og gulerod
Kyllingeballotine, spinatcreme og ærter
Salat og kartoffel efter kokkens humør

Skift den ene ret til Gris demidoff + 25 ,-

Dessert (tallerken)
Vaniljekage, æblekompot, cremefraiche, kondenseret mælk og nøddeknas

Skift til Citronfromage med citrosoulis, knas og kage +15,-


Classique 2.0

Snacks med bobler, 3 retters menu, natmad, fri bar I udvalgt vand, vin, sodavand, øl, kaffe/te
Varighed – op til 6 1/2 time
Pris 695 ,-

Snacks og 1 glas bobler
Croquette af confiteret and og trøffelmayo
Rejechips og hummerdip

Forret (Tallerkeren)
Torsk med kærnemælks sauce, ristede nødder og grønt samt brød og dip

Skift til Carpaccio med løvstikke pesto og vesterhavsost +15 ,-

Hovedret (Buffet)
Kalveculotte, sauce demiglace, karameliseret løg og gulerod
Kyllingeballotine, spinatcreme og ærter
Salat og kartoffel efter kokkens humør

Skift til den ene ret til Gris demidoff + 25 ,-

Dessert (tallerken)
Vaniljekage, æblekompot, cremefraiche, kondenseret mælk og nøddeknas

Skift til Citronfromage med citrosoulis, knas og kage +15,-

Natmad
Smørrebrød 2 varianter – Confiteret kartoffel og Hønsesalat

Skift til Byg selv burger +25,-

Gastronomen (Fuld oplevelse)

Snacks med bobler, 4 retters menu, natmad, fri bar I udvalgt vand, vin, sodavand, øl, kaffe/te, petit fours
Varighed – op til 8 1/2 time
Pris 895 ,-

Snacks og 1 glas bobler
Croquette af confiteret and og trøffelmayo
Rejechips og hummerdip

Forret (Tallerkeren)
Torsk med kærnemælks sauce, ristede nødder og grønt samt brød og dip

Skift til Carpaccio med løvstikke pesto og vesterhavsost +15 ,-

Mellemret (Tallerken)
Confiteret porre, kartoffel og brunet smør

Skift til Rørt tatar med chips og urter +25 ,-

Hovedret (Buffet)
Kalveculotte, sauce demiglace, karameliseret løg og gulerod
Kyllingeballotine, spinatcreme og ærter
Salat og kartoffel efter kokkens humør

Skift den ene ret til Gris demidoff + 25 ,-

Dessert (tallerken)
Vaniljekage, æblekompot, cremefraiche, kondenseret mælk og nøddeknas

Skift til Citronfromage med citrosoulis, knas og kage +15,-

Petit fours efter køkkenets dynamik

Natmad
Smørrebrød 2 varianter – Confiteret kartoffel og Hønsesalat

Skift til Byg selv burger +25,-

Tilkøb – alle priser er pr person

Snack – Friteret østers med løvstikkemayo 75 .-
Snack – Caviar og creme fraiche på stegt brød 100 .-
Snack – Agurk med lynstegt tun i soja og lakrids 40 ,-


Ekstra ret – Terrine af andelever på stegt brød 95 ,-
Ekstra ret – Vol au Vent med høns og brisler 115 ,-
Ekstra ret – Chokoladekage med appelsin og valnødder 75 ,-


Tilvalg på buffet – Oksemørbrad med pomes frites og hjemmerørt bearnaise 135 ,-
Tilvalg på buffet – Varmrøget laks med nødder 75 ,-


Ekstra buffet – Ostebord med sødt og hjemmelavet knækbrød 125 ,-
Ekstra buffet – Dessert bord med 5 kager og behørig garniture 150 ,-


Ekstra servering – Sødt til kaffen 50 ,-


Yderligere fri bar pr time 75 ,-

Scroll to Top