FESTARRANGEMENT INKL FRI BAR
Tilkøb
Yderligere fri bar pr time til frokost/aften 50/75,-
Classique
3 retters menu, fri bar I udvalgt vand, vin, sodavand, øl, kaffe/te
Varighed – op til 4 1/2 time
Pris 495 ,-
Børn under 11 år 395 ,-
Forret (Tallerkeren)
Laks med rygeost, agurk, radiser, sprødt og grønt, samt brød og dip
Skift til Carpaccio med løvstikke pesto og vesterhavsost +15,-
Skift til Vol au vent med hønsefrikassé +25,-
Hovedret (Buffet)
Kalveculotte, rødvinssauce, karameliseret løg og sæsonens pure
Kyllingeballotine, timianveloute og stegte svampe med bacon
Salat og kartoffel efter kokkens humør
Dessert (tallerken)
Pannacotta, hjemmebagt kage, sæsonens bær og crumble
Skift til Gateau Marcel med hjemmelavet vaniljeis, solbærcoulis og mørk chokolade +25
———-
Classique 2.0
Snacks med bobler, 3 retters menu, natmad, fri bar I udvalgt vand, vin, sodavand, øl, kaffe/te
Varighed – op til 6 1/2 time
Pris 745 ,-
Børn under 11 år 645 ,-
Snacks og 1 glas bobler
Dagens snacks og cava
Forret (Tallerkeren)
Laks med rygeost, agurk, radiser, sprødt og grønt, samt brød og dip
Skift til Carpaccio med løvstikke pesto og vesterhavsost +15 ,-
Skift til Vol au vent med hønsefrikassé +25,-
Hovedret (Buffet)
Kalveculotte, rødvinssauce, karameliseret løg og sæsonens pure
Kyllingeballotine, timianveloute og stegte svampe med bacon
Salat og kartoffel efter kokkens humør
Dessert (tallerken)
Pannacotta, hjemmebagt kage, sæsonens bær og crumble
Skift til Gateau Marcel med hjemmelavet vaniljeis, solbærcoulis og mørk chokolade +25,-
Natmad
Pølse og ostebord efter kokkens humør
Skift til fransk løgsuppe og croque monsieur +25,-
———-
Gastronomen (Fuld oplevelse)
Snacks med bobler, 4 retters menu, natmad, fri bar I udvalgt vand, vin, sodavand, øl og kaffe/te
Varighed – op til 8 1/2 time
Pris 995 ,-
Børn under 11 år 895 ,-
Snacks og 1 glas bobler
Dagens snacks og cava
Forret (Tallerkeren)
Laks med rygeost, agurk, radiser, sprødt og grønt, samt brød og dip
Skift til Carpaccio med løvstikke pesto og vesterhavsost +15 ,-
Skift til Vol au vent med hønsefrikassé +25,-
Mellemret (Tallerken)
Croquette af confiteret and og stegt kål
Hovedret (Buffet)
Kalveculotte, rødvinssauce, karameliseret løg og sæsonens pure
Kyllingeballotine, timianveloute og stegte svampe med bacon
Salat og kartoffel efter kokkens humør
Dessert (tallerken)
Pannacotta, hjemmebagt kage, sæsonens bær og crumble
Skift til Gateau Marcel med hjemmelavet vaniljeis, solbærcoulis og mørk chokolade +25,-
Natmad
Pølse og ostebord efter kokkens humør
Skift til fransk løgsuppe og croque monsieur + 25,-
Andre tilkøb
Hjemmelavet kransekage til kaffen 29,-/stk
Drinks dispensere 4 l – 600,-
Spiritus – 400,-